Klik op foto om te vergroten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FR; EN; GE; IT

Prijzen

Wilt u snel boeken zonder reservatiekosten aan de laagste prijs ? Vul dit formulier in en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken

   Drie sterren

Geniet van uw vakantie in een drie-sterrenlogies

De gastenkamers van Lomolen B&B werden bekroond met drie sterren door Toerisme Vlaanderen. De Bed and Breakfast beschikt over drie ruime kamers, elk met aparte badkamer (met lavabo, douche/bad, WC, haardroger, vergrootspiegel, badlinnen), radiowekker, TV, internet, ... . Inrichting in landelijke stijl met hedendaags comfort. In elke kamer staat een dubbel bed of twee enkele bedden, waarbij een derde bed kan gebruikt worden tegen vergoeding (90*200). Er is ook een familiekamer, waarin een dubbel bed (180*200) en een stapelbed voor de kinderen staat. De kamers bieden een mooi zicht over de omliggende landerijen.

In de living vindt u een bar aan democratische prijzen.

Op aanvraag kan u de B&B ook huren als vakantiewoning.

De volledige accomodatie is rookvrij. U kan roken op het terras, waar een asbak voorzien is.

Inbegrepen in de prijs:

    - bed- en badlinnen

    - welkomstdrankje

    - uitgebreid ontbijt (glutenvrij op aanvraag)

    - BTW en taxen

    - ruimte en comfort

Wilt u overnachten in onze suite?

Als u specifiek in onze suite, de grootste kamer 'Roos', wilt slapen, vragen wij 10 euro extra per nacht, onafhankelijk van het aantal personen. Deze kamer is ook geschikt voor een gezin van twee ouders met drie kinderen.

   Korting

U krijgt korting vanaf 2 aaneensluitende nachten, en een extra korting bij 3 aaneensluitende nachten.

Voor langere verblijven in onze B&B maken wij uw prijs op aanvraag. Ook voor de huur van het volledige gebouw als vakantiewoning met keuken, living, ... en minimum verblijf van 3 nachten krijgt u uw prijs op aanvraag.

Speciaal kindvriendlijk tarief

Voor kinderen van 0 t.e.m. 12 jaar op de kamer van de ouders bedraagt het tarief per nacht: 10 euro + leeftijd per kind. Is uw kind bijvoorbeeld 6 jaar, dan betaalt u 16 euro per nacht.

   Prijzen

Basistarief : 2 personen op één kamer (double), incl. ontbijtbuffet :

1 nacht : 120 euro per nacht (= 60 euro per persoon per nacht)

2 nachten : 105 euro per nacht (= 52,5 euro per persoon per nacht)

3 nachten : 100 euro per nacht (= 50 euro per persoon per nacht)

 

Tarief voor 1 persoon (single), incl. ontbijtbuffet :

1 nacht : 100 euro per persoon per nacht

2 nachten : 85 euro per persoon per nacht

3 nachten : 80 euro per persoon per nacht

 

Tarief voor 3 volwassenen op één standaardkamer kamer (triple) / tarief voor 4 volwassenen op familiekamer, incl. ontbijtbuffet :

1 nacht : 53 euro per persoon per nacht

2 nachten : 47 euro per persoon per nacht

3 nachten : 45 euro per persoon per nacht

   Extra's

U kan 's morgens aan het ontbijt uw picknick samenstellen om mee te nemen op een drukke dag, hiervoor vragen wij 12 euro per persoon. Uw picknick bestaat dan uit ovenverse belegde broodjes, drinken, fruit en een versnapering

Wilt u de streek verkennen met de fiets, dan kan u bij ons fietsen huren voor 10 euro per dag. U kan ook uw eigen fiets meebrengen, of een fiets huren via Viva Velo, waar u een goede huurfiets kan krijgen tegen een dito prijs. Gebruik bij het reserveren van uw fiets volgende code "AA003lomolen". Uw fiets wordt dan bij Lomolen B&B geleverd. U kan ook fietsnetwerkkaarten bij ons kopen van het Meetjesland en de Leiestreek, en dit slechts voor 6 euro per kaart.

Gelieve bij uw aanvraag door te geven of u van één van deze extra services gebruik wilt maken, zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden om u een schitterend verblijf te bezorgen.

 

Lomolen B&B, Comfort in een oase van rust en groen

© Lomolen B&B