Klik op foto om de website te bezoeken

of de foto te vergroten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FR; EN; GE; IT

KLIK HIER OM ONLINE TE BOEKEN

Arrangementen

 

   Keramiekweekend

Beleef een creatief en ontspannend weekend in het Meetjesland

Het keramiek-arrangement kwam uitgebreid aan bod in een filmpje van Vlaanderen Vakantieland. Dit arrangement laat u proeven van het werken met keramiek, en wie weet ontdekt u bij uzelf verborgen creatieve talenten!

Dit arrangement is een samenwerking met Cuesta, een vereniging en ontmoetingsplaats van keramisten die hun atelier, kennis en ervaring met u willen delen.

  Inbegrepen in dit arrangement:

    - Welkomstdrankje bij aankomst

    - Twee overnachtingen met uitgebreid artisanaal ontbijt

    - Keramiek-initiatie in het keramiekatelier 'Cuesta' in het Drongengoed te Ursel-Knesselare. (U leert onder begeleiding op een voormiddag op een draaischijf kommen in klei maken en krijgt hierbij vakkundige begeleiding.)

    - In de namiddag kan u een bezoek brengen aan de pottenbakker van Gompel in Meigem (Pottenbakkerij 't Hoveke) (op 8 km fietsafstand)

    - Zaterdag namiddag gratis gebruik van 2 kwalitatieve fietsen

Prijs: 240 euro per koppel (200 voor de logies, ontbijt en fietsen en 40 euro voor de initiatie keramiek).

U kan inchecken vrijdag na 16.30h en uitchecken zondag voor 11h. Reservatie vooraf is noodzakelijk.

Dit arrangement is een samenwerking tussen Lomolen B&B, VZW Cuesta en Toerisme Meetjesland.

 

   Vlaanderen Vakantieland arrangement

Fietsen langs Leie en Meetjes

Een tweedaags fiets- of wandelarrangement voor twee personen met uitgestippelde routes. Arrangement geldig op maandag-woensdag of dinsdag-donderdag. Welkomstdrankje wordt u vriendelijk aangeboden. Prijs 88 euro per persoon in tweepersoonskamer. Op aanvraag kan u verwend worden met een picknick met huisgemaakte broodjes en/of een avondmaal. Toeslag hoogseizoen 8 euro per persoon. Singles op aanvraag. U kan uw eigen fiets meebrengen, of een fiets huren via Viva Velo, waar u een goede huurfiets kan krijgen tegen een dito prijs. Gebruik bij het reserveren van uw fiets volgende code "AA003lomolen". Uw fiets wordt dan bij Lomolen B&B geleverd. Reserveren van dit arrangement via mail of telefoon (+32 (0) 486.522.172).

 

   Minerva Fietsroute

Volpension vijfdaagse fietsvakantie

Geniet van vier speciaal uitgestippelde fietstochten (ca. 45 km/dag). Maandagavond verrassen we u met een huisgemaakt avondmaal (2 gangen). Dinsdag maakt u een mooie fietstocht in de buurt. Woensdag doorkruist u het Meetjesland, en overnacht u B&B De Zwamhoeve aan de andere kant van het Meetjesland. Donderdag verkent u al fietsend daar de streek, en op vrijdag keert u langs een andere route terug naar uw beginpunt van maandag. Elke dag voorzien we een avondmaal, en krijgt u een uitgebreide picknick mee. Meer info vindt u op de website minerva fietsroutes meetjesland

  Praktisch:

    - Elke avond krijgt u een culinair verzorgd menu bestaande uit een aperitief, hoofdgerecht en dessert met koffie. Voor het hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vlees, vis en vegetarisch, bieren en wijnen zijn niet inbegrepen.

    - Elke ochtend krijgt u een artisanaal ontbijtbuffet met ovenverse broodjes.

    - Uw bagage wordt nagebracht zodat u in alle comfort van de fietstocht kan genieten.

    - U krijgt een fietsknooppuntenkaart van het Meetjesland (de huur van de fietsen is niet inbegrepen)

    - U kan boeken elke maand in de week van de 19e (feestdag van de godin Minerva) . Andere week ook mogelijk na aanvraag.

Prijs: 330 euro per persoon voor vol pension.

U kan inchecken maandag na 16.30h en uitchecken vrijdag na de fietstocht. Reservatie vooraf is noodzakelijk. De route kan ook gestart worden in de Zwamhoeve.

 

Lomolen B&B, Comfort in een oase van rust en groen

© Lomolen B&B